Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΣΟ (Η΄ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ...ΣΚΑΚΙ) LA LETTERA DALLA FEDERAZIONE GRECA DI SCACCHI

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΥΣ : Η ΕΣΟ (: ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ)
ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ: Ο κακομοίρης σκακιστάκος Takana Panomu
ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑ [Άσκησι : Να βρούμε τίτλους ή να να βάλουμε πιθανούς πλαγιότιτλους όπως π.χ.:
1. ΈΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
2. ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ...]
'ΣΥΝΗΜΜΕΝΕΣ' ΛΕΞΕΙΣ-ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ [(Του προπασχαλινού αυτού κειμένου ( το πνεύμα της Μ. Τρίτης ταιριάζει καθόλου; )]:
"Το ΔΣ πληροφορήθηκε", "προέδρου σκακιστικού σωματείου τής Χαλκίδας", "ομοσπονδιακού προπονητή", "απευθύνεστε σε φορείς",
"καλλιεργείτε το σκάκι", "νομοθεσία", "ιδιότητες ασυμβίβαστες", "αντίκειται στον αθλητικό νόμο", "περιοριστείτε"...
Δήτε, παρακαλώ και http://neospalamedes.blogspot.com/2008/04/2_05.html Τελικά δεν ήταν φάρσα! Τί επέμενα κι εγώ ο μαζέτας να μου τα στείλουν και γραπτώς; Σιγά μην ...ντρεπόντουσαν!

3 σχόλια:

admiral είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;! ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΑΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.! ΠΑΝΤΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΕΣΟ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΑ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ...

ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ < ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ είπε...

Αγαπητέ φίλε
Σ΄ ευχαριστώ και για το ενδιαφέρον σου και για την παρέμβασι με το υποστηρικτικό σου σχόλιο. Κι εγώ έχω μείνει κατάπληκτος με την τόση προκατάληψι – παραπληροφόρησι που έφτασε να παρασύρη κάποιους (ΚΑΙ) στην Ομοσπονδία. Όμως επίτρεψε μου να σε «διορθώσω» κάπως. Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τίθεται το ζήτημα νομικά (κι ας έχω …κουμπάρους δικηγόρους). Το θέμα είναι ΗΘΙΚΟ και για μια τέτοια μάχη ΚΙ ΟΧΙ «ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ» είμαι πάντα – εξ αρχής- ετοιμοπόλεμος και πιστεύω και αξιόμαχος.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί χαλάς τη σούπα της Ομοσπονδίας ;
Χάρις στην Ομοσπονδία Μας το σκάκι απλώνεται κάθε μέρα και πιο πολύ!!! (χα,χα,χα!!!)
Εξάλλου χωρίς ΕΠΟ δεν θα υπήρχε ελληνικό ποδόσφαιρο!
Κρίμα γιατί και οι ίδιοι οι περί την επίσημη Ομοσπονδία δεν αντιλαμβάνονται την αξία του σχολικού σκακιού. Άστους στη νιρβάνα τους !



Θα ήθελα κύριοι της Ομοσπονδίας να μπορώ να παίζω σκάκι όποτε θέλω και όπου θέλω .Τι κάνετε προς αυτή την κατεύθυνση ? Σήμερα μπορεί κάποιος να παίξει π.χ. Bowling , μπιλιάρδο , ποδόσφαιρο 5χ5.Σκάκι γιατί όχι?
Δίνετε κίνητρα ? Ακούτε ότι κάποιος χ καλλιεργεί το σκάκι και αντί να πείτε μπράβο πάρτε δώρο κάποιες σκακιέρες ή κάτι άλλο αρχίζετε να ψάχνετε αν πληρώνει ο χ συνδρομή και άλλα φαιδρά .Ντροπή σας ! Το σκάκι πρέπει επιτέλους να μαζικοποιηθεί .Καταλάβετέ το.