Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙ α΄ 2008


Μια ακόμα εκδήλωσι πραγματοποίησε ο Σύλλογος μας σήμερα, Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της πολύπλευρης δραστηριοποίησής του στο Σχολικό Σκάκι.
Μια φιλική συνάντησι αντιπροσωπευτικών ομάδων μαθητών από δύο Σχολεία της πόλης, του 1ου Δημοτικού και του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Στην εκδήλωσι έλαβαν μέρος περισσότερα από 25 παιδιά, αλλά μόνο τα 20 από αυτά αγωνίστηκαν ‘επίσημα’, χωρισμένα σε ομάδες των δέκα με σύστημα διπλών (λευκά –μαύρα) συναντήσεων .
Το τελικό αποτέλεσμα [7ο Δ. Σ. – 1ο Δ. Σ. 2 – 0 (συνολικοί βαθμοί: 121/2- 71/2)] έχει βεβαίως σχετική σημασία, αφού προείχε ο φιλικός χαρακτήρας της εκδήλωσης. Ο ενθουσιασμός όλων από την αρχή μέχρι το τέλος και τα χαμόγελα των παιδιών που συνόδευαν τις χαριτωμένες αγωνιστικές τους προσπάθειες στην όμορφη εκδήλωσι, αποτελούν πιστοποίησι πως οι στόχοι (κοινωνικότητα, φιλία, αγωνιστική προετοιμασία, παιχνίδι κλπ) που έθεσαν οι διοργανωτές υλοποιήθηκαν απολύτως.
Οι αντίστοιχοι Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων των δύο Σχολείων είχαν εγκαίρως αποδεχθή την πρότασι του ‘δάσκαλου’ Αλέξανδρου Σοϊλεμέζη που είχε και την γενική ευθύνη για την διοργάνωσι.
Ο αγώνας διεξήχθη στην έδρα του Σκακιστικού Τμήματος του μορφωτικού-αθλητικού Συλλόγου μας, στην όμορφη αίθουσα της Βιβλιοθήκης τού Μητροπολιτικού Ι. Ναού του Αγ. Δημητρίου, η οποία μάς έχει πρόσχαρα παραχωρηθή από την Εκκλησία μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: